En liten kille föds med en missbildning som är 2 ansikten. När läkarna plötsligt får reda på vad mamman har gjort under graviditeten så blir de JÄTTE CHOCKADE!

Det mamman har gjort under graviditeten är något som för många kommer vara en chokerande nyhet men som för den andre kanske kommer bli något du inte kan släppa, så tänk igenom om du vågar läsa vidare…

KÖP KAMAGRA ORAL JELLY NU!

REA! ➳ KAMAGRA ORAL JELLY 100 MG FRÅN: 99:- **KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA**

**KLICKA HÄR** RABATT PÅ CLEAR EYES ÖGONDROPPAR – ORIGINALET IFRÅN USA DIREKT HEM I DIN BREVLÅDA I SVERIGE**KLICKA HÄR**

☞ Läkarna hade aldrig sett något liknande innan. När Kangkang föddes såg han så annorlunda ut så att familjen på BB först inte ville att hans mamma skulle se honom. Hon bönade och bad och fick till slut hålla sin son.

https://www.facebook.com/Nyarenyheter/

► Men när hon såg hans ansikte fick hon en chock.

☞ Vittnen ska ha hört mamman skrika av ledsamhet i flera timmar, de som hört mamman på plats förklarar händelsen som den värsta tragedi de hört i hela deras liv, skriket var förfärligt och ingen ska behöva uppleva den smärtan som hon verkade ha.

Kille med 2 st ansikten

☞ Kangkang har en medfödd defekt som kallas transverse facial cleft. Det innebär att hans ansikte ser ut att vara tvådelat, eller nästan som att han har en mask på sig, skriver Little things.

☞ ”Min familj ville inte att jag skulle se min son först, men jag bönade och bad till min man att få se honom. Innan de gav mig honom så sa de att jag inte skulle vara ledsen, men när jag såg min son så bröt jag ihop.” berättar Yi Xilian, som är mamma till Kangkang.

Efter en undersökning kunde läkarna konstatera att Kangkang var frisk i övrigt. Men defekten var allvarlig. De hade aldrig sett något liknande.

”Det skiljer sig från kluven läpp eller gomspalt; Hela ansiktet är kluvet. Inte bara hans ansiktsmuskler, även benen på insidan är kluvna” berättar läkaren Wang Duquan som har behandlat Kangkang.

► CLEAR EYES FRÅN ENDAST: 89:-

www.cleareyesshoppen.com har bäst priser på Cleareyes ögondroppar och leverar direkt hem till din brevlåda på bara 1-2 dagar MED FRI FRAKT inom hela Sverige. **KLICKA HÄR & BESTÄLL DIREKT** 

Pojken behövde en avancerad operation för korregera ansiktet. Men familjen bor i Hunan-provinsen i Kina och läkarvården är dyr där. Operationen skulle kosta runt 100 000 dollar – pengar som familjen inte hade när sonen föddes. Mamman ville ändå att läkarna skulle operera hennes son och började spara pengar.

Historien har ett lyckligt slut. Familjen lyckades spara ihop tillräckligt mycket pengar för att bekosta operationen. Kangkang kommer växa upp och bli en frisk liten pojke. I inslaget nedan är Kangkang 14 månader gammal, och det finns tyvärr inte någon information om hur det gick för honom efter operationen. Men jag hoppas verkligen att det gick bra!

Lycka till i livet lilla Kangkang! 

Om Nyarenyhet 11 artiklar
Det absolut senaste som du behöver veta för att veta det där lilla extra dom andra inte vet!

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

loading...